Met Chef à Louer brengen wij de Zuid-Franse gastvrijheid tot bij jou op locatie. Terwijl jij stressloos geniet van de sfeer en het gezelschap, vertaalt onze chef-kok zijn passie voor koken in verfijnde gerechten. Onze mogelijkheden gaan van vaste formules tot een volledige ervaring op maat, geschikt voor elke gelegenheid!
Frédéric Lefèvre is afkomstig uit Zuid-Frankrijk (Côte d’Azur). Op zijn 19e is hij naar België gekomen om te werken bij familie te Gent in het gerenommeerde restaurant ‘Jan Van den Bon’. Tijdens zijn vrije uren ging Frédéric wel eens op stap en zo heeft hij zijn vrouw, Fabienne, ontmoet. Samen hebben ze 2 kinderen, Laurence en Gilles.
Frédéric werkt op dit moment als Freelance kok bij Auberge du Pecheur te Sint-Martens-Latem en in het weekend is hij druk bezig als zaakvoerder van Chef à Louer. Op die manier brengt hij zijn Zuid-Franse gastvrijheid en culinaire ervaringen tot dichtbij zijn klanten. Zijn jarenlange ervaring helpt hem bij het verfijnd en creatief presenteren van zijn gerechten en het bepalen van de juiste cuisson.